Suomen vanhin ja perinteikkäin lihanjalostusyritys

Vuonna 1917 perustettu Yrjö Wigren Oy on Suomen vanhin jatkuvasti toiminnassa ollut lihanjalostusyritys. Alun perin neljän hengen makkaratehtaasta on kasvanut nykyaikainen, 40 henkeä työllistävä yritys.

Wigren tunnetaan ennen kaikkea laadukkaista tuotteistaan: Herkkunakki, Ohutlenkki, maksamakkarat, meetwurstit ja Rosvofile ovat maankuuluja. Hyvät tuotteet ovat taanneet Wigrenille paikan herkkusuiden pöydissä. Wigren on arvioitu* vuonna 2011 Suomen toiseksi parhaaksi lihanjalostajaksi ja toiseksi parhaaksi makkaranvalmistajaksi!

 

Yrjö ja Anna Wigrenin periaatteet ovat olleet alusta asti tinkimättömiä. Yrityksen kulmakivenä pidetään edelleen Anna Wigrenin vanhaa tokaisua 1940-luvulta: “Jos ei tehdä hyvää – ei sitten tehdä ollenkaan”. Samaa tinkimätöntä asennetta noudatetaan sekä Wigrenin lihanjalostustoiminnassa että Catering-puolen toiminnassa.

Tervetuloa nauttimaan hyvästä ruoasta ja loistavista Wigren-perheen tuotteista.