Lounas | Pata 2
Lounasaika klo 10.00-14.00

Maanantai

MA 22.7.
Kahden kalan keitto (l,g) 8,50€
Broileria jalapeno-cheddarkastikkeessa (l,g) 11,90€
Lihapullat kermakastikkeessa (l,g) 11,90€

Tiistai

TI 23.7.
Savuporo-kasviskeitto (l,g) 8,50€
Jauhelihalasagnette (l) 11,90€
Kalaleike & remouladekastike 11,90€
Kasviskaalikääryleet (m,g) 9,90€

Keskiviikko

KE 24.7.
Tomaattikeittoa & krutonkeja (l) 8,50€
Pulled pork-kiusaus (l,g) 11,90€
Hunajaglaseerattua broileria (m,g) 11,90€

Torstai

TO 25.7.
Hernekeitto (m,g) & pannukakku (l) 8,50€
Paistetut muikut & tillikermaviili (l) 11,90€
Pippurihärkä (l,g) 11,90€

Perjantai

PE 26.7.
Broilerikeitto (l,g) 8,50€
Savukassleria (m,g) 11,90€
Nakkistroganov (l,g) 11,90€

l = laktoositon, vl = vähälaktoosinen, m = maidoton, g = gluteeniton, k = kasvis, ve = vegaani, vs = sisältää valkosipulia. Tarkemmat tuotetiedot pyydettäessä. Muutokset mahdollisia.

Tulosta lounaslista tästä

PATA 2

Ravintola Pata 2 palvelee Sarankulmassa, Wigrenin tuotantolaitoksen katutasossa lounas- ja kahvila-asiakkaita. Lounaan lisäksi tarjolla on voileipiä ja sämpylöitä oman talon hyvänmakuisilla leikkeleillä.

LOUNAALLA TÄNÄÄN

PATA S

Nuutisarankadulla toimivassa Pata S:ssä on väljä ja valoisa 80 hengen ravintolasali. Tarjolla on aina myös kevyempi lounasvaihtoehto, niin keittojen kuin salaattienkin ystäville.

LOUNAALLA TÄNÄÄN

MYLLY

Ravintola Mylly tarjoaa 100-paikkaisen lounasruokailun lisäksi kokous- ja juhlapalveluja ja toimivat tilat. Ravintolan erikoisuutena on yhdeksän metrin korkuisilla lasi-ikkunoilla varustettu upea sali.

LOUNAALLA TÄNÄÄN

PIKKUPATA

Ravintola PikkuPata palvelee Lakalaivassa. Ravintolasta löytyy yli 100 asiakaspaikkaa ja kesäkaudella ruokailla voi myös terassilla. PikkuPadassa palvelee myös runsain eväsvitriinein varusteltu kahvila.

LOUNAALLA TÄNÄÄN

MAINIO

Wigren Mainio on kahvilan ja lounasravintolan yhdistelmä Lielahdessa. Mainiosta löytyy runsas valikoima niin makeita, kuin suolaisia kahvilatuotteita sekä maistuva kotiruokalounas arkisin.

LOUNAALLA TÄNÄÄN

LINNAKALLIO

Tuorein lounasravintolamme avattiin Linnakallion teollisuusalueen keskiöön. Wigren Linnakalliossa on tarjolla arkisin runsas ja maukas kotiruokalounas, josta löytyy myös raikas salaattipöytä. Wigrenin tapaan ravintolasta saat myös tuhdit sämpylät ja ruisleivät aamupuuron ja tuoreen kahvin kera. Palvelemme Scanian rakennuksen toisessa kerroksessa Pirkkalan puolella.

LOUNAALLA TÄNÄÄN