Laatulihat, erikoiserät ja asiantunteva palvelu – Tervetuloa ostoksille tehtaanmyymäläämme!

Wigrenin tehtaanmyymälä – kuin pieni kauppahalli

TEHTAANMYYMÄLÄ

Tyylikäs, laadukas ja palveleva Wigren Tehtaanmyymälä löytyy tuotantolaitoksen yhteydestä, osoitteesta Patamäenkatu 2, Sarankulma. Pihassa on runsaasti ilmaista pysäköintitilaa. Sinivalkoiset nysset 11 (päätepysäkki lähes vastapäätä) ja 26 (lähelle, Rukkamäen tienhaaraan) kuljettavat nekin sujuvasti ostoksille. Myymälästä asiakas saa ammattilaisen leikkaaman tuoreen lihan ja kaupan päälle ohjeen lihaisan ruuan valmistamiseen. Wigrenin perinteiset, maittavat lihajalosteet ja muut herkulliset oheistuotteet löytyvät tietysti myös valikoimasta.

Tervetuloa!

Toimimme Yrjö Wigrenin lihanjalostetehtaan yhteydessä. Tämä antaa meille ainutlaatuisen mahdollisuuden tarjota asiakkaille erikoiseriä ja tuotteita, joita ei muualta saa. Wigrenin lihajalosteiden lisäksi meillä on laaja tuorelihavalikoima. Tällaista valikoimaa et lähimarketeista löydä. Hyvästä laadusta kertoo myös se, että myymälästämme haetaan lihatuotteita alueen ravintoloihin.

Vinkki: Saman käytävän varrella on myös ravintola Pata 2, jonka maittavasta lounaspöydästä on helppo tankata uutta energiaa ostoskierrokselle. Ainutlaatuisia tuotteita lähitoimittajilta. Suosimme pientoimittajia ja lähituotantoa. Lihatuotteiden lisäksi saat meiltä vaihtuvia kauden tuotteita mm. kastikkeet, maalaislimput, mausteet ja sesonkituotteet.

Olemme panostaneet piirun verran enemmän monella rintamalla – lihamestarimme omaavat vuosikymmenien ravintola-alan kokemuksen. Mestarit antavat kaupantekijäisinä parhaat keinot valmistukseen – jotta myös onnistuisit parhaalla mahdollisella tavalla. Meillä on aikaa palvella.
Tervetuloa Tampereen parhaaseen lihamyymälään!

TEHTAANMYYMÄLÄ

Patamäenkatu 2
33900 Tampere

YHTEYSTIEDOT

Puhelinnumero myymälään 044 4162 392
Avoinna Ma-Pe 9:00 – 17:00

Myymälä avoinna 15.-18.4. Suljettuna 19.-22.4.